"MUŽ ME JE NAGOVORIO NA TROJKU I ODLEPIO JER SAM DOŽIVELA 5 ORGAZAMA" Brutalna ISPOVEST žene baciće vas na kolena
Iskustvo žene koja se opasno posvađala sa mužem zbog trojke, Foto: Printscreen/Tiktok/ katielondon00

auu

"MUŽ ME JE NAGOVORIO NA TROJKU I ODLEPIO JER SAM DOŽIVELA 5 ORGAZAMA" Brutalna ISPOVEST žene baciće vas na kolena

Momak kojeg su zvali pokazao se u krevetu kao pravi profesionalac

Objavljeno: 10:36h

Anonimna korisnica Reddita podelila je priču koja je brzo postala viralna. Iako je srećno udata, godinama je njen suprug insistirao na ostvarivanju fantazije o trojci s drugim muškarcem. Nakon što je konačno pristala, došlo je do neočekivanih posledica koje su narušile njihov brak.

Muževljeva fantazija

"Srećno sam udata za svog muža (34). Godinama mi je pominjao kako želi da proba trojku, kako je to njegova fantazija, nagovarao me na to, molio me... Želeo je da to uradimo sa drugim muškarcem. Konačno sam pristala na to, a sada je moj muž ljut na mene jer sam uživala više od njega! Danima ne pričamo, ne znam šta da radim, ima li neko savet?“ napisala je anonimna gospođa na Redditu.

Muževljeva fantazija je bila ispunjena
Muževljeva fantazija je bila ispunjenafoto: Profimedia

Viralna objava i detalji s večeri

Njena objava je ubrzo postala viralna. Stotine korisnika su se javile sa svojim komentarima, a ona je detaljno opisala šta se desilo te večeri.

"Pristala sam jer sam shvatila da može biti uzbudljivo. Tražili smo nekoga za trio, a ispostavilo se da je momak kojeg smo našli pravi profesionalac. Veoma je teško to objasniti, ali on je jednostavno znao gde i kada treba da stisne, šamara, golica, pljusne, zadirkuje i sisa. takođe je bio veoma velikodušno obdaren. Te večeri sam imala čak pet orgazama!“ napisala je ona.

Kobne posledice

Kobne posledice
Kobne posledicefoto: Tinnakorn Jorruang / Alamy / Alamy / Profimedia

Međutim, njeno uživanje je izazvalo bes i ljubomoru kod njenog muža.

"Sada uopšte ne priča sa mnom. Rekao je da to više nikada neće učiniti. Sada sam i ja ljuta na njega, jer osećam da je to isplanirao samo iz svog zadovoljstva... Ja stvarno volim svog muža i ne treba nam više trojka ako on neće, ali ja jednostavno želim da prestane da se ljuti", dodala je ona.

Pokušala je da predloži još jednu trojku, ovog puta sa devojkom, ali ju je muž odbio, rekavši: "Ti to definitivno želiš".

Internet se usijao od saveta

Korisnici Reddita su joj savetovali da pre ovakvih avantura mora detaljno da razgovara s partnerom, što očigledno nije bio slučaj ovde.

"Znam troje ljudi koji su se razveli nakon sličnih situacija. Dajte mu vremena da se ohladi, pa pokušajte da to rešite kroz razgovor", savetovao je jedan korisnik.

"Razmislite da posetite bračnog savetnika. Nije dobro ako ovo ostane zakopano", savetovali su drugi korisnici, piše Daily Star.

BONUS VIDEO:

01:33:14

STANIJI NUDE NJIVU I TRAKTOR ZA S*KS! Starleta otkrila sve o navodnoj CENI USLUGA, spomenula i snimanje P*RNO FILMA! Šok!

(Espreso / 24 sedam / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.